It's James

Client It's James
Case One page website
Oplossingen Design, Front-End & Back-end Ontwikkeling

De uitdaging

Bij James verzorgt men bediening en catering voor feestelijke gebeurtenissen. Ze mikken op zowel een professioneel als particulier cliënteel en geen event is té klein waar zij een verschil in kunnen maken. Een butlerservice voor de moderne tijd hoort stijlvol aanwezig te zijn op het internet. Als start-up zijn er natuurlijk wel beperkingen waaraan een website zich moet handhaven. Adbuddy hielp de butlers bij deze opdracht.

Het resultaat

In de eerste plaats is het belangrijk om de website te gebruiken voor acquisitie. Om nieuwe klanten te overtuigen en aan te trekken. Daarnaast is het even belangrijk om een stijgende vraag te kunnen opvangen met een beschikbaar aanbod. De website biedt dus ook de mogelijkheid om medewerkers te werven en toegang te geven tot een medewerkersplatform.

Meer informatie over Webdesign

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2020 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538