Oudjaar

Client Millennium Nacht
Case Social Media
Oplossingen Social Media + Landingspagina

De uitdaging

Millennium Nacht werd voor het eerst in het leven geroepen tijdens de jaarwisseling van 1999 op 2000! Sindsdien zijn ze blijven doorgaan en is het evenement al aan haar negentiende editie toe! Ja ja, het jaar 2000 is al zo lang geleden. Voorheen maakten ze gebruik van reclame op bussen en tram. Met de recentste edities zijn ze overgestapt op online marketing in samenwerking met Adbuddy.

Het resultaat

De campagne bestond uit een video teaser, een op maat gemaakte landingspagina en de Facebook campagne. Door in te zetten op online marketing bereikten we deze edities een jongere doelgroep voor deze all-in oudejaarsavond. De zaal was dan ook al uitverkocht tegen midden december!

Meer informatie over Internetmarketing

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538