Diensten / 26 dec 2017

Webdesign

Als volleerd kenner van je eigen bedrijfscultuur kun je met alle gemak alles opnoemen wat jouw onderneming net zo eigen maakt: de tijdloze kenmerken, de subtiele extra’s en de spontaan ontstane tradities. Die onmiskenbare stijl kun je nu ook probleemloos overzetten naar online.

Een visuele verpersoonlijking van wat jouw onderneming op de kaart zet, in welke sector dan ook, laat bezoekers toe mee onder te dompelen in die cultuur. Dus hanteer je een minimalistische aanpak of ben je eerder een tikje extravagant? Hou je het liever puur informatief of heb je het graag interactief? Wij stileren het zoals jij het wil, hoe gematigd of gek dan ook.

Niet enkel creëren we een design dat nauw aansluit bij hoe jij je bedrijf wil profileren naar de hele wereld toe, bovendien is het technisch compleet veilig en perfect gebruiksvriendelijk. Want een vormgeving met enkel vorm betekent weinig als het geen bruikbare informatie geeft. Het opzetten van online-koppelingen en het maken van webshops bevinden zich met andere woorden mee onder onze design-koepel. Zo kun je gemakkelijk een klikken-en-kopen online zwieren, of een klikken-en-kennen, als je gewoon kenbaar wil maken waar jouw bedrijf voor staat.

Een goed webdesign is tenslotte meer dan zijn uiterlijke features. Content is key, en diens verpakking moet behalve aantrekkelijk bovenal handig zijn. Dus wat kunnen wij qua webdesign voor je betekenen? Heel simpel: een betrouwbare, functionerende website die de stijl en schwung van je bedrijf technisch uitdraagt.

Meer informatie over Webdesign

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2020 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538