Diensten / 26 dec 2017

Internetmarketing

Een goede basis voor een duurzaam bedrijf? Dat kun je vormen met een authentiek zelfbeeld en een duidelijke richting waarnaartoe. En toch kan het zijn dat je originele zelf méér wilt: meer zichtbaarheid, meer hoofden die dezelfde richting uitkijken, meer ruimte voor authenticiteit. Dat doe je door het inzetten van een doeltreffende marketing, dat het algemene met het persoonlijke neemt en een innemende mix vormt met creativiteit en opportuniteit.

Wij helpen je aan je marketingtrekken te komen, en dat doen we door middel van internetmarketing. Het is namelijk niet langer nodig je onbewust te verstoppen achter de traditionele vormen van marktbenadering. Zeker niet als er een leuke, nieuwerwetse manier bestaat. Je doelgroep aanspreken met tussenkomst van het internet is de ideale manier om een goed evenwicht te vinden tussen een rotsvaste, betrouwbare aanpak en een groeiende naamsbekendheid.

En daar helpen wij je bij, zonder daar te veel woorden aan vuil te maken. SEA en Facebook, bijvoorbeeld, daar kun je al een heel eind mee verder. Voor een optimaal exposé aan het hebben en kunnen van jouw onderneming zetten wij Google in om te adverteren, de meest gebruikte zoekmachine. Google Adwords leidt potentieel cliënteel naar je website toe en verhoogt de kans op zichtbaarheid op het web. Facebook is dan weer het meest sociaal geïntegreerde verlengstuk van velen, oftewel de perfecte plek voor een advertentie die zelfs on the go verwerkt kan worden en aanzet tot actie.

Want dat is wat internetmarketing voor je doet: snel en linea recta de online consumer in zijn globaal verspreide community aanspreken. De deur naar die onlinegemeenschap hoort wagenwijd open te staan, dus wij bouwen die stuk voor stuk mee voor je op.

Meer informatie over Internetmarketing

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2018 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy2 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538