Diensten / 26 dec 2017

Foto & Video

Dankzij onze interdisciplinaire aanpak bieden we je een visuele verpersoonlijking van je bedrijf aan op allerlei manieren. Maar soms heb je de nood om alle creativiteit aan te vullen met een beetje realiteit, of 2D. Want in sommige gevallen zegt een beeld nu eenmaal meer dan duizend codeertekens.

Vanaf het moment dat de digitale volksverhuizing achter de rug is -jouw onderneming is officieel op de online-markt te vinden! -, kan het deugd doen om heel eventjes terug te grijpen naar de homebase. Als beelddragers geloven wij daarom in de aanvullende kracht van bedrijfsfotografie. De fysieke werkplek is where the magic happens uiteindelijk, en waarom zou je die flair niet delen met je potentiële klanten?

Iedere kleur baksteen, de indeling van de bureaus, elk spleetje of de warmte van alle mogelijke lichtinvallen zegt veel over je onderneming. Die willen wij op de scherpst mogelijke manier kenbaar maken. Is één enkel beeld of een opeenvolgende reeks echter niet voldoende, dan kun je ook opteren voor een video-advertentie. Zo toon je in een zeer uitgebreid moment niet enkel het zakelijk zijn, maar vooral ook het welzijn.

En we zouden niet in de digital age leven als we geen klein stapje verder kunnen gaan. 360°-fotografie heeft ondertussen meermaals zijn artistieke en informatieve kracht bewezen op het web. Wij tonen jouw onderneming vanuit een perfect gekadreerd standpunt, want voor minder dan een gulden snede binnen een gouden business idee gaan we niet.

Meer informatie over Foto & Video

Naam*/ Dit veld is verplicht
E-mailadres*/ Dit veld is verplicht
TelefoonnummerInvalid Input
Vraag / opmerking*/ Dit veld is verplicht
Invalid Input
Invalid Input

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2020 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538