Diensten

De passie en zorg voor je onderneming zal altijd de kern van je onvermoeibare focus blijven. Wij zetten daarom het internet actief voor jou aan het werk. Er wordt digitaal leven in je business geblazen, ontstaan uit je eigen, persoonlijke visie.

We bieden verschillende diensten aan, het is aan jou om te kiezen dewelke je inzet. Helemaal invullen of gedeeltelijk aanvullen? Dat is kiezen tussen een totaalpakket of dat laatste ontbrekende stukje dat je business helemaal compleet maakt.

Door een combinatie van specialisatievlakken bieden wij een klik-klare variant van jouw onderneming, eentje die niet enkel uitzonderlijk behoorlijk, maar evenzeer bekoorlijk zijn plaatsje op het internet inneemt. Want een online-onderneming die echt aantrekt, en bovendien aanzet tot actie bij de potentiële klant, is er eentje die de perfecte balans huishoudt van een innemende zakelijkheid en aanlokkelijke toegankelijkheid.

Webdesign

Als digitale chirurgen gaan wij aan de slag om jouw onderneming een websymmetrisch gezicht te schenken. Een visueel verleidelijke vormgeving die online passanten steevast omzet tot vaste klanten.

Internetmarketing

Recht op je doelgroep af: door het inzetten van SEA en de sociale media-kanalen spreek je klanten rechtstreeks aan. Wij integreren jouw onderneming in de online consumer community en vergroten zo naamsbekendheid.

Logo & Huisstijl

Binnen de lijntjes kleuren, buiten de lijntjes denken. Wij schetsen en maken een eigen(zinnig) logo en dito huisstijl. Het spectrum aan formaten, kleuren en andere grafische voorkeuren kan werkelijk alle kanten uitgaan, en wij vangen het in ons creatief net op.

Foto & Video

Een perfect samengesteld frame, dat combineren wij het liefst met de mooiste momentopname. We voorzien je content met aanvullende video-en fotoproducties die een (bij)blijvend beeldengamma creëren dat alle mogelijke lagen aan je onderneming toont.

Als bedrijf online gaan? Dat is sterker in je schoenen staan.

Op analoge bodem ben je misschien al diepgeworteld in je sector, maar waarom daar stoppen? Ondernemen is kansen zien, die zonder enige twijfel grijpen en benutten, om vervolgens een blijvende waarde te creëren. Als je digitaal gaat, is de wereld je markt. En dan kun je maar best twee keer zo snel en dubbel zo flexibel zijn. Daar zorgen wij voor, maar wel steeds op jouw tempo en volledig op maat gemaakt.

© 2020 AdBuddy. Alle rechten voorbehouden.Werken bij Adbuddy1 Cookies Algemene voorwaarden BE0642.742.784   IBAN: BE24 6451 0443 0538